Svenska
MEDLEMSRECENSION

Battlefield 3

Skrivet av: Tobbe91   2012-11-09

Titel: Battlefield 3

Plattform: Xbox 360

1 år.....över 200 timmar! Lever det upp till förväntningarna? Både ja och nej.

Jag delar upp den här recensionen i tre delar så lets go!

Vi börjar med single player som börjar ganska stark med att man flyr från något man inte vet något om, men sedan börjar det rullas upp och själva storyn är inget vidare vi har sett det hundra gånger förrut. På plus sidan så är kampanjen extremt snygg med coola detaljer och med coola vapen ljudet gör det till en genomgålig upplevelse.

Sedan har vi Co-op läget som man kan spela med en kompis eller någon helt okänd och ta sig igenom ett gäng banor.
Detta läge är ett roligt tilllägg i BF3 som man kan ha roligt och försöka sig på att få achievments/Throphis men det är nästa grej som alltid har varit spelets kärna.

Multiplayer är där spelet skiner och detta är en självklarhet. Som vanligt så har man dom fyra klassserna Assault, engineer, support och Recon.
Det är många vapen och equipment att låsa upp, och så har vi Battlefields signum fordornen, som tank,jeeps och det som var mest efterlängtat, jets!
Allt detta är coolt och maffigt att köra och med frostbite 2 så blir det snyggare explotioner och annat men det finns en negativ sak med Frostbite 2 och det är att vissa saker inte går att förstöra, när jag skjuter en rpg på vissa väggar så blir det en liten svart fläck.
Eftersom jag spelar på konsol så är vissa banor inte särskillt spelvänliga som tex. Caspian Boarder, jag har ingen anning om hur det är på Pc men dessa stora banor gör att man kan få extremt sega matcher på konsol.
Dessa är små klagomål men överlag är det extremt roligt att spela med sitt squad och komunicera för att inte objektiven.

Summering:

Rolig fps med grova fordorn, skönt vapen ljud och att köra i ett team.

+ Ljuvlig Grafik

+Vapenljuden och kniv animationerna

+ Fordornskörning

- Vissa lite för stora banor (konsol)

- Trist kampanj

Medlemsrecensioner26
Samlat betyg: 8.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10