Svenska
MEDLEMSRECENSION

Battlefield 3

För ett år sen läste jag i tidningen om att svenska DICE hade släpt Battlefield 3, där man spelar en amerikan som slåss mot typ ryssland å arab världen. Är det så verklighetstroget som alla påstår? Häng med!

Singleplayer
Singplayer delen är verkligen super dålig!! den handlar om en amerikan som slåss i typ irak mot saddam skulle jag tro och sen slåss han mot ryssland av nån anledning. dramatiken är sjukt oäkta och det är en dålig representation av kriget där, jag var ju där! i afganistan asså, men de e typ samma sak ;)

Multiplayer
Men som alla vet handlar BF3 igentligen om multiplayer. den är ganska bra, och vapnen funkar realistiskt. man kan köra typ alla möjliga fordon tillomed heli och plan! tyvärr måste man spela med utlänningar... och vi vet alla hur de e! dessutom finns de p12or och turkar som suger balle, vilket sänker betyget något.

Övrigt
Grafiken är fet, men det laggar som fan på min xbox 360 också! gameplayen är också ganska nice, det är ganska svårt att sikta. men om man har en s.k autoaim som jag har så kommer man äga fett XD

7/10
+verkliga vapen
+god bless america ;)
+rolig multiplayer
+svenskt spel!!!!
+fet grafik
+lätt å fuska

-svårt att hålla reda på alla arabturkar
-Mongon på online mode :(
-svårt online
-hackigt

Medlemsrecensioner26
Samlat betyg: 8.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10