Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
MEDLEMSRECENSION

Minecraft

Herregud vet inte var jag ska börja, Minecraft är ett av de mest överskattade spelen nånsin! Fult, innehållslöst och bara tråkigt. Här skulle jag kunna ta upp handlingen, om det fanns nån. Men det gör det inte! Inte nån handling alls faktiskt. Du är en legoliknande gubbe som placeras i en värld full av ful grafik och block. Av dessa ska du sedan bygga saker som hus...eh krattor...och annat oanvändbart skit. Ger du dig ut i världen så upptäcker du att så fort det blir mörkt kommer div fyrkantiga monster och skelett och slår ihjäl dig så du förlorar alla block du samlat på dig, kul.

Och nu kommer alla Mc fanatiker att få stroke, men det rör mig inte, ett bra spel för mig ska ge motivation att fortsätta, quests, intelligent ai, nåt som ger mig glädje att fortsätta, det finns inte här, inte alls!
Jag älskar öppna spel som Elderscrolls, Gta osv men dom ger mig en anledning att fortsätta lira, grafiken i detta är också rejält avtändande. Retro? Visst men jag övergav min nes för en herrans massa år sen, jag vill gå framåt.


Nej, detta var definitivt det värsta skräp spel jag haft oturen att köpa.
Spelet är till 360 men jag betvivlar att det skulle vara roligare till nåt annat format.
Inga mål, inga npc, ful grafik, laggigt ljud. Jag vill ha mina stålar tillbaka!
Gillar man planlöst byggande med tex lego, så kanske detta är nåt, men jag faktiskt avskyr det!
Grafik 4 okej ljussättning, men fult och fyrkantigt.
Ljud 2 fanns det ljud?
Hållbarhet 2 gillar vare sig lego eller att leka med klossar!
Totalt 2 uselt och meningslöst!

Medlemsrecensioner22
Samlat betyg: 8.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10