Svenska
MEDLEMSRECENSION

Ghost Recon: Future Soldier

Ubisoft gör ett bra jobb med Ghost Recon: Future Soldier tycker jag. Men var det något som var tråkigt? Inte direkt. Man blev inte besviken efter så länge jag väntat.

Jo man börjar som ett team som ska döda ett gäng skurkar som stannat sina bilar. Dem står där och siktar på dem(Spökena siktar alltså på dem) och dem skjuter och sen hoppar dem ner. Dem dödar alla och sen händer något som gör så dem misslyckas.

Man är ledare över teamet som ska göra så allt går som det ska gå. Markera fienden och skjuta dem var en av dem saker man skulle ta hand om m.m.

Man får börja spela som ett nytt team. Dem går till olika länder för att döda skurkarna som gjorde så det gamla teamet misslyckades. Man stoppar alla olika sorts skurkar som gjorde så dem misslyckades.

När man kör uppdrag börjar man oftast osynlig. Man blir osynlig om man böjer sig ner. Man blir upptäckt när man är osynlig om man går för nära fienden. Vissa gånger på uppdrag kör man att man inte ska gör så man blir upptäckt. Man använde drönare och markerade fienderna och sen skjöt men dem så man inte blev upptäckt eller vissa andra sätt.

Vanliga vapen. Inget ovanligt. Man kan sätta på special grejer på sina vapen men vet inte om jag gjorde det så mycket. Använde för det mesta prickskytts vapen som jag är bra på.

Långa uppdrag. Vilket jag tyckte var bra men det var inte så lång kampanj. Men det var bra. Många fiender på olika ställen så när man väl var i strid så blev man nästan skjuten från alla håll. Som tur kan man uppliva sitt team.

Efter uppdragen så betygsätter dem typ hur en har spelat från 0 till 100. Dem betygsätter bland annat hur bra man sköt,hur man använde vapen och närstridselemeneringar m.m.

Kontrollen var lite svår att förstå i början men senare blev det lättare när man började få kläm på det. Man ibland kan man bli lite förvirrad när man trycker fel.

Storyn var okej. Hände lite saker ibland och då var det kul men annars var det ingen riktig höjdare. Fast storyn var inte det viktigaste Svensk text var bra så man förstod allting.

Grafiken var lite dålig. Man kunde gå i genom andra personer och ibland var det så att man kunde se igenom vissa personer men annars var det okej.

Guerilla menyn var rolig. Man väljer ett ställe man ska spela på och så ska man bekämpa snubbarna som vaktar lägret och när man gjort det så ska man vakta lägret i levlar.

När man kommer över level 10 börjar man typ om med allt men det går fortfarande vidare med levlarna bara att man börjar om med att ta över ett läger och skydda det. Väldigt kul att köra med en vän. Man får poäng beroende på vart man träffar. Huvudskott får man 100 poäng för, närstridsattack 200 för.

Man tröttnar inte på Ghost Recon: Future Soldier som man kan göra ibland med andra spel. Även fast man klarat uppdragen så kör man Guerilla och det är kul.

Samlat betyg: 7.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10