Svenska
MEDLEMSRECENSION

Battlefield 3

Bf3. Länge efterlängtad och länge kallad "COD killer"... svaret blev ju givetvis nej på det. Någon COD dödare vart det kanske inte men det är ändå rätt så många som kör det. Min åsikt på kampanjen är att den inte alls är jätte lik black ops. Det är helt oskilda miljöer. Hade han suttit i ett rum som är tomt med bara en stol och en fet fönsterruta så ja! DÅ hade det varit Black ops ripoff! Storyn tyckte jag var riktigt bra. Alla rörelser är så grymma och jag tycker att det gjort bra på den delen. Storyn kanske inte är så jätte bra utan på ett sätt så var den bättre utförd än planerad. Storyn = + Grym grafik och snygga rörelser. Rätt så roliga missions. - Storyn kunde vara bättre. Dock så gjorde det inte så mycket för att den blev rätt så bra igenom spelad.

Nu till Mulitplayern.
Den ska jag säga faktiskt är väldigt bra gjord. Det finns bra attachments och är riktigt kul när man får till teamwork. jag är sån som på bf3 inte spelar med så många vänner utan sitter och lirar forever alone. Detta leder till att man antigen kan hamna i ett lag med idioter eller i ett lag med riktigt schyssta spelare. Sen kan man också vara lonewolf som en del är men blir rätt så sura när ingen kommer och hjälper dom. Rank systemet och vapnen är riktigt bra. Samma sak med allt inom den vägen. Sen kommer väl det till det där med fordon. Jag tyckte att fordon var så mycket roligare i bf2 men nu tycker jag bara, att lira Operation Metro där det blir mer man mot man och man måste använda teamwork på ett effektivare sätt, är roligare. Multiplayern ger en en adrenalin chock, men efter en eller två timmar så blir det mer av samma sak. Game modes är väldigt roliga men jag tror att rush och team deathmatch har väldigt lågt med spelare. Jag kan ha fel men det är vad jag tror. Multiplayer: + Bra rank system och vapen val. Kul när man får till teamwork. Härliga heroiska stunder när man lyckas vända en hel match helt på egen hand. - Värdelöst spawn system. Kan bli förbannat tråkigt och smaklöst. Spawn traps.

Spelet generellt + grafik. Snygga rörelser. Roliga vapen. Gameplay.
- Grafik (för de som har lite sämre datorer går det utför när de inte kan spela spelet på samma sätt som de med über datorer). SP story. Spawns. en del vapen kan ligga på gränsen till over powerd. Fordon (min åsikt okey?)

Detta var min åsikt om battelfield och ja. det är bra men fortfarande inte direkt det som dödar COD. Jag säger inte att COD är super spelet heller för den delen. Vissa saker borde ändras medans andra inte behöver. Det ger inte samma känsla som BF2 en gång i tiden gjorde. mer man mot man i små utrymmen banor.

Så det var min åsikt. Om ni inte gillar den så fine i don't care. Ni har säkert mot argument men jag bryr mig inte.

tack för mig!
Aufwienersehn

Medlemsrecensioner26
Samlat betyg: 8.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10