Svenska
MEDLEMSRECENSION

Fable III

Fable 3 är mycket bättre en sin förgående spel och mycket bättre story som handlar om att du skall härska Albion och bli drottning/kung i Bower Stone, men för att nå dit så måste du ta dig igenom en massa platser och besegra dom onda makterna som vill ta över Albion.
Jag tycker om denna handlingen, den är väldigt dramatisk och spännande.
Något jag gillar mycket med Fable 3 är sidoquesten, de är genomtänkta, varierande och underhållande, ett mycket bra spel när det kommer till quest.

Jag tycker dock att spelet är för mycket självspelande och det är för mycket Hack'n Slash, det blir väldigt monotont i längden, men räddas av en underbar story som sagt.
Bossarna är bra, men tål förmycket efter 351 slag så borde varje boss i alla spel vara döda, här räcker det inte, du måste plågas mot en boss som "aldrig" verkar dö. Du vet aldrig när sista slaget mot bossarna är.

Världen är mycket vacker skogarna är mysiga, vattnet ser nästan äkta ut och detaljerna är mycket bra. Lite grafikbuggigt är det dock, du ser ibland händer som går igenom väggar och människor vilket spelskaparna skulle lagt några månader till innan de släppte spelet för vissa saker i spelet är ofärdigt när det kommer till grafikbuggar.

Väldigt mysig/bra musik igenom hela spelet, vilket är ett stort plus att spelet har bra musik och mycket bra röstskådespel.

Jag är nöjd med Fable III trots trots att spelet är 80% färdigt. Ett spel med 20 timmars underhåll vilket är bra och spelet blir bättre och bättre ju läångre fram i spelet du kommer.
Det finns så mycket att göra. Rekommenderar detta spelet om du verkligen älskar att bestämma, härska och känna makt.

Grafik: 7/10
Ljud: 9/10
Spelbarhet: 7/10
Hållbarhet: 8/10
Story: 10/10

Medlemsrecensioner10
Samlat betyg: 7.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10