Svenska
MEDLEMSRECENSION

Fable II

Fable levde inte upp till förväntningara, gör Fable II det?

Fable II är ett rollspel där man -
börjar som en fattig gatu pojke. Man hittar en hund som jag personligen älskar. Hunden hjälper dig hitta skatter under jorden. Man kan t.ex träna den för att den ska bli bättre bättre på det. Jag vet inte varför, men jag älskar hunden.

Genom att göra uppdrag så får man pengar. För de pengarna så kan man köpa hus, mat, kläder, smink. Eller kanske ett halsband till sin fru...
Det tycker jag är en bra ska med Fable II. Det ger mig en härlig Sims känsla.

När man gör uppdragen så käns dock stridssystemet väldigt simpelt och tunt. Det ända man gör är i stortsett att trycka på en knapp för att svinga ett svärd eller för att avfyra sin pistol. När man har dödat en fended så får man något som är kallat renown. Det är någon slags typ av poäng. Man använder de poängen för att t.ex bli bättre på olika magier.

Fable II har en stor värld. Det sägs att den är tio gånger så stor som föregångaren. Det tycker jag är bra. Eftersom det är en stor värld så finns det mycket uppdrag. Men när man ska gå till en annan stad så är det ofantligt långa laddningstider. Spelet är också stundtals buggigt. Lionhead studios kanske skulle fixat det innan de släppte Fable II.

Fable II tycker jag är som The Sims fast i rollspelsform. Man kan jobba, skaffa en fru och kanske några barn...

En annan sak som är rolig med Fable II är att man kan bli god eller ond. Det beror på hur snäll man är mot byborna.

Jag rekommenderar dig att köpa Fable II om du vill ha en lite lättsammare version av Oblivion. Laddnigstiderna och buggarna stör mig dock. Darför ger jag spelet 7/10

Grafik: 7/10
Spelbarhet: 7/10
Ljud: 8/10
Hållbarhet:7/10

Medlemsrecensioner36
Samlat betyg: 7.9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10