Svenska
MEDLEMSRECENSION

Tekken 6

Tekken 1 Tekken 2 Tekken 3 Tekken 4 Tekken 5 och Tekken 6. All tid jag spelat dessa spel, alla gånger jag tänkt att detta är min favorit gubbe. Alla gånger jag blivit så förbannad på att mina kompisars gubbar är bättre än mina och att jag också skulle träna upp mig med dom.

Tekken handlar inte om tur, Tekken är endast skills och koncentration. Detta är något jag tycker är underbart. Man kan klaga hur mycket man vill men egentligen är det endast skickligheten som avgör.

Tekken 6 har ett enormt utbud av karaktärer då man samlat nästan alla de tidigare karaktärerna och lagt till några till. Underbart, mer variation av ett enformigt spel.

Ja Tekken 6 är riktigt jävla enformigt, man står o bankar varandra om och om igen fight efter fight, men det är helt fucking underbart att se förbättring i sitt spel, lära sig combos lära sig blocka och att använda attackerna i rätt lägen.

Förbättring är något man alltid jobbat med i tekken, mer gubbar, bättre grafik, fler modes och att lägga till djup i fighterna. Små förbättringar från spel till spel och varje gång lyckas det. Tekken 6 är dock inte mycket bättre än Tekken 5, men enligt mig strået vassare.

Samlat betyg: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10