Svenska
MEDLEMSRECENSION

Team Fortress 2

Skrivet av: DAN07   2010-02-21

Team Fortress 2. Ett spel gjort av Valve, som skapat mästervärket Half-Life.

Team Fortress 2 är ett multiplayer spel till pc/konsol, det är dock mycket bättre till pc pågrund av uppdateringar, Mods, och allmänt bättre spel.

Spelet kretsar kring två lag, Reliable Excavation Demolition, RED, och Builders League United, BLU. De har hyrt 9 hantlangare för att utradera det andra laget. Det finns som sagt 9 klasser, Först har vi de offensiva.

Scout, en uppkäftig basebollspelande tonåring (?) som är den snabbaste men svagaste klassen i spelet. Hans jobb är att irritera det andra laget, Ta över "Control Points" (Vilket han gör dubbelt så snabbt som de andra klasserna), och ta "Flaggan", vilket är en väska med värdefull information.

Soldier. Han är en smått sinnesjuk soldat som blev nekad att komma in i armén, så han tog ett raketgevär, åkte till polen och började skjuta på folk. Slutade inte förrän han hörde att det var slut, tre år senare... Han är klassen som är mest effektiv i strid, men han blir nertrampad av i stort sett vilken klass som helst under rätt omständigheter, eftersom han egenteligen inte har någon specialitet.

Pyro. Denna klass är bespottad pågrund av enkelheten. Spring framtill någon med skjutknappen nere och pang så dör de. Det har gett uppehov till skämtet att pyros bara W+M1, det vill säga springer mot sin död. Nybörjarklass.

Defensiven består av:

Demoman, en svart, enögd sprängämnes entusiast från skottland. Han skjuter granater, och "Sticky bombs" som kan detoneras när han vill. kontring till engineer.

Heavy. Ansiktet till Team Fortress 2, han har en gigantisk kulspruta (som han döpt till Sasha) Som han avfyrar mot allting som rör sig. Han är långsammast pågrund av både hans gigantiska kulspruta och sin egen storlek.
Han har även ett hagelgevär eller en macka som återställer hälsa med sig.

Engineer. Han kan bygga 4 slags byggnader. 2 teleporteringsapparater (En att gå in i och en att komma ut från), En "Dispenser" som återställer hälsa, liv och metal/ammuniton, Samt en "Sentry Gun", som är en automatisk kulspruta som skjuter mot vad som än kommer i närheten av den. Alla kan uppgraderas.

Support klasser.

Medic. Nästan uppenbart, han helar folk med sin Medigun/Kritzkrieg. Tysk doktor som endast helar pågrund av att det hjälper till att döda. Efter ett tags helande kan han använda en "Übercharge", som antingen gör den han helar odödlig eller så att personen tar extremt mycket mer skada.

Sniper. Australiensk krypskytt med dödlig precision. En fullt laddad Headshot dödar alla utom Überchargade. Gillar att hålla sig på avstånd från striden.

Spy. Kan förvandla sig så att fienden tror att han är en av de. Kan bli osynlig, och om han sätter kniven i ryggen på en fiende dör han direkt.

Spelet kan vara extremt varierande, jag har inte den bästa datorn, så jag laggar ofta och har ganska kass grafik. Men, jag har sett hur grafiken ser ut på bild.

Grafik: TF2 har en tecknad stil någonstans emellan animerad och cell shadad. Så den får 8/10

Spelbarheten: 9/10, beroende på vilka man spelar med varierar det hur roligt man har.

Ljud: Spelet har ingen musik när man spelar. Dock är röstskådespelarna grymma och musiken i huvudmenyn är underbar. 9/10

Hållbarhet: 9/10, man lär tröttna om man spelar det 24/7 i streck i tre veckor, men det är jävligt roligt.

Medlemsrecensioner13
Samlat betyg: 9.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10