Svenska
MEDLEMSRECENSION

Team Fortress 2

Skrivet av: folixan   2009-12-20

Team Fortress 2.

Efter en lång tids väntan har jag tillslut införskaffat Team Fortress 2. Så jag tänkte dela med mig av mina åsikter om spelet.

Team Fortress 2 är ett klassbaserat multiplayer spel med allt vad det innebär. Det finns en hel mängd spellägen bland annat attack/defend liknande Control Point och Capture the Flag. Eftersom det är ett Source spel så finns det oändliga mod möjligheter, därför kommer det ständigt nytt material helt gratis, såsom nya kartor och spellägen.

Dem olika klasserna är väldigt bra gjorda för att passa ihop med varandra, t.ex. Den supersnabba Scouten är perfekt för Capture the Flag medans den tunga långsamma Heavyn kombinerat med en Medic är perfekt för att försvara.

Team Fortress 2 är ett riktigt djupt spel även om det har ett väldigt skämtsamt yttre. För att vinna en match kommer man att behöva bra kommunikation och väldigt blandade klasser.

Grafiken är helt klart något av det bästa med spelet. Otroligt snygg tecknad grafik och den bästa designen jag någonsin sett i ett spel. Från det brutala övervåldet till de fantastiskt charmiga karaktärsmodellerna så är Team Fortress 2 oemotståndligt på alla punkter.

Även ljudet är fantastiskt, speciellt pågrund av det otroligt grymma röstskådespeleriet som verkligen matchar alla karaktärer perfekt.

Så till det viktigaste; spelbarheten. Hur funkar den? Fantastiskt säger jag bara! Kontrollen fungerar oklanderligt och matcherna är perfekt balanserade, som sagt finns det ett stort speldjup för den insatte men det är simpelt nog för casual spelaren.

Du kommer att spela Team Fortress 2 ett långt tag framöver. Med det tillsynes oändliga inehållet och den otroliga variationen så är Team Fortress 2 grymt på alla punkter. Call of Dutys multiplayer bleknar i jämförelse!

+
Fantastisk grafik, beroendeframkallande, tar aldrig slut och otroligt charmigt.

-
Långa laddningstider och spelet kraschar ibland.


Grafik: 9/10

Spelbarhet 9/10

Ljud 10/10

hållbarhet 8/10


KÖP!

Medlemsrecensioner13
Samlat betyg: 9.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10