Svenska
MEDLEMSRECENSION

Team Fortress 2

Skrivet av: PS3 God   2009-11-18

Fan något av de bästa multiplayerspelen genom tiderna! Galet, blodigt, snyggt och humoristiskt. Den bästa repliken i spelet är när Heavy säger "I am very chappy!" (han uttalar h som ch)
I början var det bäst som det var. Sen kom det uppdateringar som lade till extra achievments vilket gjorde det möjligt för fler vapen och kartor. Heavy fuck det mest förödande vapnet av alla: mackan! [kninnoskri] Scout fick energidryck. Pyro fick ett nödraketsgevär. Sniper fick en träsköld med ett bilbatteri (skyddar mot backstabs). Spy fick en kanon i revolverformat.
Detta var förstås inte alla vapen eftersom alla klasser fick tre var.
Skulle inte detta räcka för att du skulle sprängas av skratt och entusiasm kom det ÄNNU mer grejer. Den här gången blev det hattar som gällde. Alla fick nånting om passade till deras stil och smak.
Skulle det inte HELLER räcka så kom det en TILL stor uppdatering. Denna lade till ett Haloween special. Dom lade till en ny karta med exbloderande pumpor och ett spöke som hemsöker hela området. Dom lade också till Haloween-hattar till alla klasser och nya taunts.
Team Fortress 2 är ett av dom bästa spelen genom tiderna!
PS. Äger ut Halo 3 i multiplayer DS.

Medlemsrecensioner13
Samlat betyg: 9.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10