Svenska
MEDLEMSRECENSION

Team Fortress 2

Jag har aldrig tyckt om varken half life eller cs, och det första valve spelet jag verkligen gillade var just team fortress 2.
Det första som slår är när man startar är tf2 är grafiken, den är ljuvlig.
Den är orgniell och jag gillar verkligen den tecknade stilen, även om det finns mycket snyggare nu förtiden.

En sak jag verkligen gillar är hur man jobbat för att ge alla klasserna en speciell karaktär, och vem gillar inte en tjockis mackätare som kallar alla "babies".
Valve har verkligen jobbat väldigt mycket med uppdatering och vapenena är superba, en favorit är definitvt sniperns jarate som gör att alla man träffar med tar mycket mer skada än i vanliga fall, så kallade "Crits".

Detta är nog ända spelet där jag kan göra samma bana i dagar i sträck utan att någonsin tröttna, då varje match är på något sätt unik och det finns inget så härligt att jämna lag och kämpa till sista man för att försöka ta "pointsen" på cp_dustbowl.

Det mest irriterande med tf2 är nog klassen demoman.
Man har tur om man får se denna klass innan man bli sprängd till ett antal fina blodiga bitar.
En annan sak som börjat störa mig på senare tid är leaderbordsen.

Den bara det vinnande laget, vilket är störande då jag kan haft min bästa runda någonsin men om jag inte suttit och hållit koll på mina poäng hela tiden får jag aldrig veta hur mycket jag fick, och kan aldrig skryta för motståndar laget.

Men dessa små irriterande moment är väldigt lätta att komma över när jag springer och slår ner hela motståndar laget som heavy, samtidigt som jag sitter och hör eye of the tiger pumpa ur mina högtalare.

This game was approved by Ernst Kirsteiger

Medlemsrecensioner13
Samlat betyg: 9.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10