Svenska
MEDLEMSRECENSION

Blue Dragon

Skrivet av: ZoroZ   2009-07-25

Det första jrpg jag någonsin spelat och jag gillade det verkligen. Det väkte härliga minnen från barndommen då jag mins hur jag satt och nötte pokemon gul på sitt limegröna gameboy colar. Med dess turårdning baserade strider och dess sockersöta karaktärer. Jag gillar karaktärs designen och den gulliga grafiken. Storyn är helt okej och jag vill veta hur det slutar för mina gulliga karaktärer. västerländska rollspel

Men även solen har sina fläckar och jag saknar att få vara med att påverka storyn och relationerna mellan mina hjältar. Som i västerländska rollspel. Jag är kanske lite trångsynt men jag är ett stort bioware fan och mer van vid dessa rollspels upplevelser. Jag tycker även striderna var lite för lätta då det nästan aldrig var någon större utmaning att vinna striderna.

Men nu blev det mycket negativt det var ändå en spelupplevelse jag verkligen uppskattade och den hade god livslängd. Nu ser jag verkligen fram emot att spela final fantasy XVII när det kommer. För detta blir defnitivt inte mitt sista jrpg.

Medlemsrecensioner9
Samlat betyg: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10