Svenska
Gamereactor
nyheter
Mass Effect: Andromeda

Mass Effect: Andromeda optimeras för Xbox One X?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Mass Effect: Andromeda blev en enorm besvikelse för många fans som (liksom Gamereactor-redaktionen) ansåg att Bioware Montreal misslyckats med att göra en värdig uppföljare till en av de mest omtyckta rollspelstrilogierna någonsin. Men efter den misslyckade lanseringen har EA och Bioware ändå arbetat på att förbättra spelet som idag är i klart bättre skick än när det kom, och än är de inte klara för nu tycks det få Xbox One X-stöd.

Enligt Windows Central uppdaterades Microsoft Store-sidan för spelet med information om att Mass Effect: Andromeda nu är "Xbox One X Enhanced". Det togs dock bort kort därefter, men bildbevis sparades ner av Windows Central. Idag är det för övrigt N7-dagen, den 7 november, och därmed vore det rimligt att presentera åtminstone lite glada nyheter kring Mass Effect och där passar ju en 4K-patch in. Det kan också vara så att detta är något Microsoft sparar till X018 i helgen annars.

Skulle 4K-stöd vara något som får dig att spela igenom Mass Effect: Andromeda igen eller rent av för första gången?

Mass Effect: Andromeda

Relaterade texter

Mass Effect: AndromedaScore

Mass Effect: Andromeda

RECENSION. Skrivet av Lisa Dahlgren

Året är 2185 och mänskligheten har hittat till en avlägsen galax. Har Biowares succéserie Mass Effect hittat ett värdigt hem i Andromeda?

Bioware: Mass Effect-serien är inte död

Bioware: Mass Effect-serien är inte död

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Bioware arbetar för tillfället stenhårt på Anthem, och enligt samstämmiga rykten är i princip allt annat mer eller mindre lagt på is - inklusive Dragon Age 4. Det leder...Loading next content