Svenska
Gamereactor
nyheter
Marvel's Spider-Man 2

Marvel's Spider-Man 2 utökas med New Game Plus innan året är slut

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Marvel's Spider-Man 2 lanseras äntligen i morgon och bjuder på nya äventyr med vår goe kvartersspindel. Men för dem som lär rusa igenom äventyret och sedan är sugen på mer finns en liten hake.

I skrivande stund har Marvel's Spider-Man 2 inget New Game Plus-läge. Om du vill uppleva det igen kan du naturligtvis göra med en ny sparfil, men då får du inte behålla dina dräkter och krafter längre. Insomniacs community and marketing director James Stevenson har dock goda nyheter och berättar att vi inte kommer behöva vänta länge på den här funktionen. Även om han tyvärr bekräftade att New Game Plus inte finns tillgängligt från dag ett, sade han att det bör släppas innan årets slut.

Sonys senaste stora exklusiva titel, God of War: Ragnarök, lanserades inte heller med New Game Plus, men funktionen lades till vid ett senare tillfälle. Läs vår recension av Marvel's Spider-Man 2 här för att få veta mer om varför du verkligen bör skaffa detta.

Marvel's Spider-Man 2
Hur viktigt är New Game Plus för dig?

Relaterade texter

Marvel's Spider-Man 2Score

Marvel's Spider-Man 2

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

I denna uppföljare är hotet större än någonsin förr och det är upp till både Peter och Miles att sätta stopp för det. Henric har satt betyg på Marvel's Spider-Man 2...Loading next content