Svenska
Gamereactor
nyheter
Marvel's Spider-Man 2

Marvel's Spider-Man 2 sålde fem miljoner exemplar förra månaden

Det är därmed det snabbast säljande Sony-spelet i Playstations snart 30-åriga historia, och Playstation 5 har nu nått 46,6 miljoner...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Marvel's Spider-Man 2 blev det snabbast säljande förstapartsspelet till Playstation någonsin vid premiären, och tog då alltså över förstaplatsen från tidigare rekordhållaren God of War: Ragnarök. Spelet sålde 2,5 miljoner exemplar första dagen, och under de få veckor som gått sedan det släpptes har höjdaren lyckats nå över 5 miljoner sålda exemplar.

Detta avslöjas via Sonys senaste finansiella data där det även avslöjas att Sony inte bara gör bra ifrån sig när det gäller mjukvaruförsäljning. Hårdvarumässigt närmar sig Playstation 5 milstolpen 50 miljoner enheter och ligger i dagsläget på 46,6 miljoner sålda konsoler.

Snart kommer den nya, mindre versionen av Playstation 5 som gör att vi sannolikt kan vänta oss ytterligare en boost och så har vi ju dessutom julhandeln runt knuten och det ska bli väldigt intressant att se vad konsolen ligger på efter nuvarande kvartal.

Marvel's Spider-Man 2
Peter Parker kostar på sig ett leende under masken.

Relaterade texter

Marvel's Spider-Man 2Score

Marvel's Spider-Man 2

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

I denna uppföljare är hotet större än någonsin förr och det är upp till både Peter och Miles att sätta stopp för det. Henric har satt betyg på Marvel's Spider-Man 2...Loading next content