Svenska
Gamereactor
nyheter
Marvel's Midnight Suns

Marvel's Midnight Suns har fått åldersmärkning i Korea och Australien

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Även om Firaxis Games så sent som i oktober förra året gick ut och sade att Marvel's Midnight Suns är försenat till andra halvåret 2022, vilket fortfarande är den officiella hållningen så har spelet nu åldersmärks i både Australien och Sydkorea. I fredags fick det en 15-års rating i båda länderna och det kan tyckas högt för ett taktiskt kortspel men en skärmdump som har delats på internet, via r/LeaksandRumours visar att det förekommer våld och blod, vilket gör att man har landat i en 15-årsgräns. Att spelet nu verkar vara tillräckligt färdigställt för att få en åldersmärkning i två länder gör förstås att fans hoppas på att releasen kommer att ske tidigare än utannonserat.

Studion som en gång i tiden gav oss XCOM och Civilization har skapat ett taktiskt rollspel runt superhjältarna vi alla känner igen så väl. Här finns Iron Man, Wolverine, Captain Marvel och Blade, för att nämna några. Uppdraget är att förgöra Lilith, Mother of Demons och det är som sagt fråga om ett kortbaserat stridssystem, en alltmer populär trend nu efter nutida succéer som Slay the Spire, Roguebook och Monster Train och sedan skall vi förstås inte glömma Magic: The Gathering och Hearthstone som fortfarande lockar mängder av spelare. Hur Marvel's Midnight Suns står sig mot dessa återstår att se när det väl släpps till Nintendo Switch, PC, Playstation 4 & 5 samt Xbox One och Series S/X.

Marvel's Midnight Suns

Relaterade texter

Marvel's Midnight SunsScore

Marvel's Midnight Suns

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Det har blivit dags för Firaxis att dunka ut sitt senaste alster fyllt till brädden av stryksugna serietidningsikoner. Patrik har delat ut betyg...



Loading next content