Svenska
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare II

London Royal Ravens PaulEhx kliver bort från tävlingsspel

Trots att han utsågs till medlem i startlistan inför Call of Duty League-säsongen 2023.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

London Royal Ravens hade en ganska medelmåttig start på Call of Duty League, eftersom laget slutade med ett 2-2-rekord under Major I. Det var tillräckligt bra för att placera laget på sjätte plats i tabellen för tillfället, men oavsett detta ser det ut som att vissa ändringar kommer att göras i laguppställningen inför Major II nästa vecka.

Och detta beror på att Paul "PaulEhx" Avila har sagt via Twitter att han kommer att "ta ett steg tillbaka" från tävlingsspel, eftersom han ser ut att "hitta min fot i livet igen".

Det bör sägas att PaulEhx inte kommer att lämna Royal Ravens dock, eftersom han helt enkelt kommer att flytta till en ersättare. När det gäller vad detta betyder för lagets startelva kan nuvarande ersättare (och en gång startmedlem i den första CDL-säsongen) Matthew "Skrapz" Marshall kallas upp för att fylla tomrummet i laget.

Hur som helst väntar vi fortfarande på att höra fullständig bekräftelse från Royal Ravens-organisationen om vad som kommer att hända med startlistan inför Major II.

Call of Duty: Modern Warfare II

Relaterade texter



Loading next content