Svenska
Gamereactor
nyheter
Dead by Daylight

Lira Dead by Daylight i totalt mörker i spelläget Lights Out

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sedan lanseringen av Dead by Daylight har det aldrig någonsin existerat mer än ett spelläge vilket är något som spelare länge har bett Behaviour Interactive att implementera. Utvecklarna har däremot hört sig för med spelarna via enkäter och bett dem berätta om vad för sorts spellägen de skulle vilja se i framtiden. Nu, åtta år senare, har ett nytt tidsbegränsat spelläge släppts som släcker lamporna för såväl mördare som överlevare.

I det nya spelläget, Lights Out, som kommer att pågå i en vecka, tvingas mördare och överlevare att möta varandra utan hjälp. Förmågor har inaktiverats för bägge sidorna och ingen kan se hur många generatorer som kvarstår och överlevare vet inte heller vad sina lagkamrater gör i stunden. Överlevarna kan inte heller höra mördarens terror radius, vilket innebär att de inte vet var mördaren är någonstans. Med andra ord kommer detta eventuellt att leda till flera bruna ränder och underkläderna hos oss.

Ett par tidsbegränsade belöningar finns också att låsa upp om man lirar spelläget bestående av smycken samt banners och ikoner som du kan pynta din profil med. Om du har väntat på mer spelvariation bör du alltså hoppa in så fort som möjligt, innan spelläget försvinner.

Dead by Daylight
Kommer du att testa på Lights Out?

Relaterade texter

6
Dead by DaylightScore

Dead by Daylight

RECENSION. Skrivet av Mike Holmes, GR EU

R E W I N D ! Behaviours multiplayerspel har förbättrats, polerats samt expanderats rätt rejält sedan premiären, här är vår uppdaterade recension...Loading next content