Svenska
Gamereactor
lifestyle

Aston Martin skickar iväg den nuvarande DBS-generationen med sin mest kraftfulla Super GT hittills

Det är känt som Aston Martin DBS 770 Ultimate.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Aston Martin har blivit ett av de mest ikoniska bilmärkena i världen och en nationell skatt för brittiska invånare. Bilmärket har funnits i generationer och gett världen massor av slående och spännande fordon, inklusive DBS-sortimentet av bilar som blev framträdande som James Bonds valfria fordon.

För detta ändamål har Aston Martin faktiskt avslöjat att det snart kommer att avrunda den nuvarande DBS-eran och kommer att avsluta saker med en sista bil som kommer att vara den mest kraftfulla som någonsin fallit in i denna familj av bilar.

Den kommer att kallas Aston Martin DBS 770 Ultimate och kommer att ha en dubbelturbo V12-motor under huven, samt skryta med en mängd nya designändringar i DBS-formeln, inklusive främre splitter, bakre diffusor, kylning och aerodynamiska paket.

Fordonet kommer att vara en begränsad produkt med endast 499 enheter tillverkade totalt globalt, och det kommer faktiskt att börja leverera till dem som redan har beställt en under Q3 2023, med produktion som börjar under Q1 2023.

Detta är en annons:

Det nämns inget om priset på Aston Martin DBS 770 Ultimate i pressmeddelandet, men du kan ta en titt på den mycket snygga bilen nedan.

Aston Martin skickar iväg den nuvarande DBS-generationen med sin mest kraftfulla Super GT hittills


Loading next content