Svenska
Gamereactor
nyheter
Inazuma Eleven: Great Road of Heroes

Level-5 kommer utannonsera helt ny spelserie

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Level-5, studion bakom bland annat Ni no Kuni och Professor Layton, har meddelat att de jobbar på en helt ny spelserie. Och i februari får vi också äntligen veta hur det går med extremt försenade Inazuma Eleven: Victory Road of Heroes. Nästa del i fotbollsrollspelsserien utannonserades som Inazuma Eleven Ares år 2016 med tänkt release två år senare då en anime med samma namn släpptes. Men spelet sköts upp och bytte år 2019 namn till Inazuma Eleven: Great Road of Heroes. Förra året bytte det namn igen och heter nu Inazuma Eleven: Victory Road of Heroes.

HQ

Nu, fem år efter planerad lansering, ska vi få mer information. Studion säger till Famitsu att en av de stora utmaningarna var att få till gameplay i matcher. Serien har nämligen spelats på Nintendo DS och 3DS, vilket gör att spelare är vana att använda en touchpenna. Är det någon som vågar hoppas på att spelet släpps i år?

Level-5 firar också 25 år som studio detta år och de har lovat att visa upp ett helt nytt spel. Tyvärr vet vi för tillfället inte mer än så. Ingen release, ingen plattform. Så snart vi får veta mer kommer vi så klart hålla dig uppdaterad.

Inazuma Eleven: Great Road of Heroes
Är detta året då Inazuma Eleven: Victory Road of Heroes släpps?

Relaterade texter



Loading next content