Svenska
Gamereactor
lifestyle

Lego har presenterat en Land Rover Defender som ska markera 75 år av bilföretaget

Satsen är baserad på Defender 90-designen som regerade från 1983 till 2016.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I år firar Land Rover sitt 75-årsjubileum, och för att markera denna imponerande milstolpe samarbetar Lego med biltillverkaren för att lansera en ny uppsättning baserad på en av företagets mest ikoniska bilar: Defender 90.

Denna uppsättning är modellerad efter bilen som var i drift från 1983 till 2016 och består av 2 336 enskilda legobitar. Setet är också byggt i märkets ikoniska salviagröna färg och har till och med sätt för byggare att justera det för att inkludera en mängd olika äventyrsverktyg och föremål, till exempel ett takräcke, motorsnorkel, terrängstötfångare, främre vinsch och så vidare.

"Att få det ikoniska Classic Land Rover Defender till tegelliv var ingen lätt utmaning. Den här prestigefyllda bilen kan ta dig vart som helst, så under designprocessen ville vi ingjuta LEGO setet med den känslan av äventyr", säger Kurt Kristiansen, LEGO Design Master.

När det gäller när du kan få tag på Lego Icons Classic Land Rover Defender 90-uppsättningen kommer den att lanseras den 1 april via Lego Store och hos deltagande återförsäljare och kostar £ 209,99 / € 239,99.

Detta är en annons:
Lego har presenterat en Land Rover Defender som ska markera 75 år av bilföretaget


Loading next content