Svenska
Gamereactor
esports
League of Legends

LEC Summer Split och Season Finals datum tillkännages

Nästa steg i den regionala ligan startar om en månad.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När League of Legends Mid-Season Invitational avslutas i helgen har Riot Games redan riktat sin uppmärksamhet mot den närmaste framtiden och har meddelat de fullständiga datumen för League of Legends EMEA Championship Summer Split och Season Finals.

Som nämnts i ett blogginlägg får vi veta att Summer Split börjar den 17 juni och pågår till den 30 juli. Detta kommer sedan att följas av Season Finals, som startar den 19 augusti och avslutas den 10 september.

Medan Summer Split kommer att se alla LEC-lag tävla, kommer Season Finals bara att innehålla de sex bästa lagen från regionen, med platser som tilldelas Winter, Spring och Summer Split mästare, och de tre näst högsta poängtagarna för året. Lag kommer att vilja närvara vid detta evenemang, eftersom vinnaren, tvåan och det tredje placerade laget qui alla kommer att kvalificera sig för Worlds 2023, som börjar i oktober.

Finalen av Season Finals kommer också att hållas personligen i Montpellier i Frankrike, med fans som kan delta i detta evenemang mellan 8-10 september.

League of Legends

Relaterade texter



Loading next content