Svenska
Gamereactor
esports
League of Legends

LCS Championship Weekend-biljettförsäljningen försenad på obestämd tid

Med sommarsäsongen i fara har Riot stoppat fans från att köpa biljetter till säsongens avslutande turnering.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Spelare som är involverade i League of Legends Championship Series är för närvarande engagerade i en walkout, i ett försök att tvinga Riot Games att vara ett mer öppet och rättvist turneringsorgan. Riot har svarat på detta beslut genom att i huvudsak hålla LCS sommarsäsong som gisslan, genom att säga att om ett avtal inte uppfylls inom två veckor kommer det att avbryta Summer Season och därmed innebära att LCS förlorar sina platser i World Championship senare i år.

Medan vi hoppas att LCS inte förlorar sina platser på Worlds i år, har Riot nu börjat förbereda sig för en avbruten Summer Season av saker och ting, eftersom det nu har utfärdat ett uttalande som berättar för fansen att biljettförsäljningen för LCS Championship Weekend försenas på obestämd tid.

Alla som redan har köpt biljetter till evenemanget kommer också att återbetalas, vilket innebär att det ser alltmer ut som att Riot är på väg att avbryta Summer Season, och därför LAN-evenemanget för LCS Championship Weekend, vilket innebär att LCS-team förmodligen inte kommer att ha någon närvaro på Worlds senare i år heller.

League of Legends

Relaterade texter



Loading next content