Svenska
Gamereactor
nyheter
Gran Turismo 6

Kvalen till Gran Turismo Academy drar igång imorgon

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Även om de tre senaste Gran Turismo-spelen varit bleka besvikelser och även om spelserien har en bra bit att gå om man ska kunna tävla med Forza Motorsport i framtiden, är det knappast någon som förnekar det faktum att racingtävlingen GT Academy är något av det coolaste som spelvärlden någonsin erbjudit. Som alla redan vet går GR Academy ut på att man som spelsugen gamer kvalar, tävlar och kör i Gran Turismo på Playstation för att till slut kliva över till riktiga Nissan/Nismo-kärror på riktiga banor. Vinnaren av hela rasket vinner en plats i Nismos internationella racingteam samt möjligheten att bland annat delta i ultraklassiska Lemans.

https://gt6.eu.playstation.com/gt-academy-2014

Imorgon måndag drar kvalen till GT Academy 2014 igång. Det enda du behöver är en kopia av Gran Turismo 6 samt en skarp racingskalle. Kommer du att försöka kvala in till årets säsong?

Gran Turismo 6
Gran Turismo 6

Relaterade texter

Gran Turismo 6Score

Gran Turismo 6

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Trots att Playstation 4 släppts kämpar Polyphony Digital vidare med spel till föregångaren. Den enda nordiska speljournalisten som faktiskt tävlar i banracing på fritiden har delat ut betyg till Gran Turismo 6...Loading next content