Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Warzone

King Kong och Godzilla gästspelar nu i Call of Duty: Warzone

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det hör som bekant alltmer till vanligheterna just nu att stora franchisefilmer gästspelar i populära live service-spel där framförallt Fortnite har gjort sig skyldiga till att inkludera allt från Marvel och Star Wars till Bad Boys och Cobra Kai.

Nu står det dock klart att nästa stora crossover kommer att landa i Call of Duty: Warzone där den gigantiska monsterduon bestående av självaste Godzilla och King Kong kommer att göra upp i ett hejdundrande event som fått namnet Operation Monarch. En trailer för det storslagna eventet är släppt och finns att beskåda här nedan.

HQ

Eventet ska kicka igång den 11:e maj och kommer att utspelas på ön Caldera där lag om fyra spelare kommer att göra upp i klassisk Battle Royale-manér om att bli det sista laget som står upp. I samma veva kommer dock även monsterkungarna Godzilla och King Kong att kämpa om herravälde och spelare kommer både att få strida med och mot dessa giganter för att få diverse fördelar. Under utvalda delar av matcherna kommer giganterna att bli extra aggressiva och spelarna som då gör mest skada på vidundren kommer att belönas med speciella "Kill Streak Rewards" i form av specialattackerna "ground pound" och "Titans to Heat"-strålen.

En del unika monster-tematiserade belöningar kommer också att finnas tillgängliga och spelare kommer dels att kunna låsa upp vissa av dessa genom att spela med sina vänner men den som vill plocka på sig allt upp allt kommer dock att behöva spendera lite extra pengar på diverse event-exklusiva bundles. Genom att klara av alla åtta exklusiva utmaningar kommer du också att kunna skaffa dig en ritning till det exklusiva krypskyttegeväret Ancient Rivalry som visar att du är en äkta monsterjägare.

Operation Monarch med alla tillhörande belöningar och utmaningar kommer som ovan nämnt att finnas tillgängligt från den 11:e maj och håller i sig ända fram till den 25:e maj då rivalerna har kämpat färdigt för den här gången.

Är du redo att ge dig in i striden bland dessa uråldriga krafter?

Call of Duty: Warzone

Relaterade texter

Call of Duty: WarzoneScore

Call of Duty: Warzone

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Förra veckan släpptes äntligen ett Call of Duty-spel helt dedikerat till battle royale, av 'free to play'-modell. Vi har kollat in om det har vad som krävs för att konkurrera med Fortnite och Apex Legends

Jag hatar Call of Duty: Warzone

Jag hatar Call of Duty: Warzone

ARTIKEL. Skrivet av Lukas Wallander

Tidigare delar ur denna artikelserie: Jag hatar The Last of Us: Part II Jag hatar It Takes Two Jag hatar Death Stranding Jag hatar Call of Duty: Vanguard <a...Loading next content