Svenska
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

Kika på storytrailern för Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Bandai Namco presenterade för några minuter sedan storytrailern för Shadow of the Erdtree, vilket blir den enda expansionen till Elden Ring. FromSoftware har arbetat med detta nya innehåll till sitt höjdarspel under lång tid, och det ser ut som om det kommer att leva upp till (om inte rent av överträffa) originalet.

Det här äventyret är inget för nybörjare, eftersom du måste ha besegrat Blood Lord Mogh-bossen i för att komma in i den nya Shadow of the Erdtree-berättelsen. En tuff fiende, men han bleknar till synes i jämförelse med kraften i Messmer, slutbossen i detta DLC.

Videon avslöjar återkomsten av en forntida ondska, en som förseglade ödet för Malenias bror Miquella, vars anhängare skapade namnet Lightless. Kolla in trailern nedan och berätta gärna vad du tycker om Shadow of the Erdtree, vilket släpps den 21 juni till PC, Playstation och Xbox.

HQ
Elden Ring
Årets förmodligen mest efterlängtade expansion är snart här.

Relaterade texter

Elden RingScore

Elden Ring

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Två år, åtta månader och 14 dagar. Så längesen var det From Software presenterade sitt nya projekt under E3 2019, och nu har vi på Gamereactor äntligen fått besöka landet "Däremellan" för att få svar på frågan vi grubblat på sedan dess - Hur bra är Elden Ring?Loading next content