Svenska
Gamereactor
nyheter
Dirt Rally

Kika på lanseringstrailern för Dirt Rally

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

"Jag gillar risker, chanstagningar och den där inställningen som Colin levde efter. Jag mötte den ilsnabba skotten vid ett tillfälle inför releasen av Colin McRae Rally 2 (för snart tusen år sedan) och minns mycket väl hans ord till mig under tiden som jag testade en förhandsversion av spelet som använde hans namn. Colin tyckte att jag tvekade för mycket. Colin kallade mig feg. Han var supertrevlig, ödmjuk, tystlåten och försynt men blev en smula irriterad över det faktum att jag körde för sakta. Enligt honom. När jag tvivlade skulle jag vid varje tillfälle trampa gasen i botten. Alltid. Jag skrattade gott åt hans rent utsagt vansinniga råd och har sedan dess försökt köra precis, exakt så varje gång jag rattar runt en rallykärra i något av alla de WRC-spelen som släppts de senaste 15 åren."

Gamereactors recension av konsolversionen av genomsuperba Dirt Rally publicerades i förrgår och ovan läser du ett stycka av den. Nedan kan du dessutom glutta på lanseringstrailern för spelet som släpptes igår till Playstation 4 och Xbox One.

HQ

Relaterade texter

Dirt RallyScore

Dirt Rally

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Codemasters skoningslöst utmanande rallysim släpps till konsol och motortoken Hegevall har tillbringat veckor med Dirt Rally... Igen...



Loading next content