Svenska
Gamereactor
nyheter
Mighty No. 9

Keiji Inafune tar på sig ansvaret för problemen med Mighty No. 9

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Recensionerna av Mighty No. 9 började hagla in i början av veckan och det ser faktiskt inte så jättebra ut, enligt snittet. De flesta verkar vara överens om att spelet inte blev den triumfartade återkomst som de hade hoppats på för Keiji Inafune och hans andliga Mega Man-uppföljare.

Inafune själv är dock medveten om att alla inte är nöjda och berättar i en intervju att han tar på sig ansvaret för spelets problem;

"You know, I want to word this in a way to explain some of the issues that come with trying to make a game of this size on multiple platforms. I'm kind of loath to say this because it's going to sound like an excuse and I don't want to make any excuses. I own all the problems that came with this game and if you want to hurl insults at me, it's totally my fault. I'm the key creator. I will own that responsibility."

Kim Orremark, som skrev recensionen av Mighty No. 9 för Gamereactor, gillade spelet men tyckte att det led av fler än ett par problem.

Mighty No. 9

Relaterade texter

Mighty No. 9Score

Mighty No. 9

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Väntan på den spirituella uppföljaren till kultklassikern Mega Man är äntligen över och vi har spelat som om det vore 1991...



Loading next content