Svenska
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

Käka som Spartas spöke med God of War: Ragnarök-kokboken

Boken innehåller massor av recept som är inspirerade av Santa Monica Studios version av Nine Realms...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Några av de mest charmiga scenerna i det hyllade God of War: Ragnarök är när den dysfunktionella gruppen gudar sitter runt ett bord i Broks och Sindris hus för en "familjemiddag". Men det är svårt att avgöra vad exakt som äts, och därför är det ju trevligt att de nu finns en lösning på det.

En officiell kokbok för God of War: Ragnarök har släppts, och innehåller massor av recept inspirerade av Kratos och Atreus resa genom de nio rikena. Vi har fått veta att det finns över 60 individuella recept, inklusive en svampquiche, Prosciutto-inpackade fikon, korvrullar och till och med en variant av Broks egen specialitet, "Freakin' Gratitude".

Som om inte det vore nog innehåller boken aldrig tidigare sedda bilder och extra historier som berättas av Týr, allt i en inbunden bok på totalt 192 sidor.

Den säljs för 39,99 dollar och du kan beställa den från både Amazon och även Insight Editions.

God of War: Ragnarök

Relaterade texter

God of War: RagnarökScore

God of War: Ragnarök

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Att följa upp en succé är inte alltid det enklaste, men i fallet God of War: Ragnarök känns det som om Santa Monica Studio trivs som allra bäst när förväntningarna är som störst. Vi har betygsatt Kratos senaste kapitel, och det här är sannerligen en saga du inte vill missa.

1
Rykte: God of War: Ragnarök utökas med DLC

Rykte: God of War: Ragnarök utökas med DLC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Förra veckan uppmärksammades en platsannons för en combat designer hos Santa Monica Studio, vilket indikerade att studion börjat arbeta på en uppföljare till God of War:...



Loading next content