Svenska
Gamereactor
nyheter
Joker: Folie à Deux

Joker: Folie à Deux innehåller "viss sexualitet och nakenhet"

Och som du säkert redan listat ut bjuder den psykiskt sjuke Arthur Flecks återkomst även på "en del kraftfullt våld"...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Igår fick vi kolla in filmpostern till den kommande Joker: Folie à Deux komplett med en bekräftelse på att en första trailer släpps den 9 april.

Det var dock inte det enda som visades och bekräftades från filmen, utan via TikTok får vi även höra Harley Quinn (spelad av Lady Gaga) leverera sin första replik, nämligen: "You can do anything you want... you're Joker".

För den som undrat om karaktären kommer ha kvar sin utpräglade Brooklyn-dialekt (som debuterade i The Animated Series tack vare den nu framlidna röstskådespelerskan Arleen Sorkin), så avslöjar denna enkla kommentar att så inte är fallet. Lady Gaga låter helt enkelt som Lady Gaga, vilket känns mer än rimligt med tanke på att Joker inte direkt är den Joker vi är vana vid heller, utan en vanlig person som dras med urusel mental hälsa.

Utöver detta rapporterar dessutom Deadline att filmen nu fått en åldersmärkning från Motion Picture Association, vilka föga överraskande landat i att det är R-rating som gäller (original-Joker blev den mest inkomstbringande filmen någonsin med vuxen åldersmärkning). Så vad är det som motiverar åldersgränsen då? Jo, vi kan tydligen se fram emot "some strong violence, language throughout, some sexuality, and brief full nudity".

Och därmed vet vi det. I oktober är det premiärdags.

Joker: Folie à Deux
Våldsam. Och eventuellt naken tydligen.

Relaterade texterLoading next content