Svenska
Gamereactor
nyheter
MultiVersus

Joker bekräftad till MultiVersus och han spelas återigen av Mark Hamill

Det kommer finnas flera spelmässiga nyheter, inklusive karaktärer, när MultiVersus återvänder senare denna månad...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Player First Games har nu avslöjat några av de förändringar som väntar när MultiVersus återuppstår vid sin officiella lansering den 28 maj, vilket bland annat inkluderar nya karaktärer, och nu vet vi vem en av dem är.

En ny trailer bekräftar att Joker läggs till som spelbar kämpe i MultiVersus när spelet släpps om tre veckor. En sak som gör denna nyhet ännu bättre är att självaste Mark "Luke Skywalker" Hamill gör rösten, så fans av bland annat Rocksteadys Batman-spel och Batman: The Animated Series kan alltså se fram emot att återigen få höra det ikoniska skrattet samt galna one-liners när de kämpar mot Wonder Woman, Bugs Bunny, Harley Quinn, Arya Stark och alla andra vi fick spela med i beta-versionen.

Vi ska få betydligt mer från Joker när den första gameplay-trailern släpps nu på måndag. I väntan på det - kolla in den filmiska trailern nedan och se till att ha volymen på för att kunna njuta av Hamils briljanta tolkning.

HQ
MultiVersus
Vi gissar att den här galningen kommer vara en stor favorit vid premiären den 28 maj.

Relaterade texter

MultiVersusScore

MultiVersus

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter ett års frånvaro sedan den hyllade betan togs ned är MultiVersus nu tillbaka igen och vi har kollat in om det nu känns som ett komplett spel...

MultiVersus - betaScore

MultiVersus - beta

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Shaggy, Superman, Arya Stark och Lebron James har alla slängts in i ett och samma fightingspel och vi har satt betyg...

Såhär fungerar Agent Smith i MultiVersus

Såhär fungerar Agent Smith i MultiVersus

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

En stor grej med MultiVersus är att Warner Bros och utvecklaren Player First Games kontinuerligt lägger till nya karaktärer från en rad olika spännande filmer, TV-serier,...Loading next content