Svenska
Gamereactor
nyheter
World of Warplanes

Iron Maiden samarbetar med World of Warplanes

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Bruce Dickinson är såklart mest känd som sångare i det lika legendariska som suveräna hårdrocksbandet Iron Maiden, men han är faktiskt även utbildad pilot och har järnkoll på gamla krigsflyg. Därför har han nu inlett ett samarbete med World of Warplanes som ska publicera en serie faktavideos, en del varje vecka på spelets officiella Youtube-kanal.

Namnet på serien blir "The Bruce Dickinson Warplanes Diaries" och fokus ligger såklart på andra världskriget där vi ska få veta allt om exempelvis Spitfire, Hawker Hurricane och Messerschmitt Bf.109. Första episoden samt en trailer för samarbetet hittar ni här nedan.

HQ
HQ

Relaterade texter

World of Warplanes Update 2.0Score

World of Warplanes Update 2.0

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

Efter att ha dominerat land och hav tar Wargaming nu till skyarna. Eller ja, har tagit till skyarna sedan drygt fyra år tillbaka. Men släpper nu en uppdatering kallad "Warplanes 2.0." Är det värt att återvända?

World of WarplanesScore

World of Warplanes

RECENSION. Skrivet av Oskar Nyström

Wargaming.net spinner vidare på sin enorma succé med World of Tanks och tar stridigheterna till skyarna. Oskar har hoppat in i ett litet stridsplan för att se om det är lika kul att bråka i himlen som på jorden...

Gratis nycklar till World of Warplanes-betan

Gratis nycklar till World of Warplanes-betan

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Gillar du bra spel, flygplan, action och gratis? Toppen, då har vi goda nyheter till just dig. Gamereactor har nämligen glädjen att kunna bjussa på ett generöst antal nycklar till den pågående World of Warplanes-betan som Wargaming.net just nu håller i.Loading next content