Svenska
Gamereactor
nyheter

Ingen bärbar Xbox?

Thompson avfärdar bärbart

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Microsofts överhuvud för Xbox i norra och östra Europa, Neil Thompson, avfärdade nyligen de påståenden som författaren Dean Takahashi ska ha gjort om att Microsoft skulle ha en bärbar enhet under utveckling. Följ denna länk till artikeln där vi skrev om de påståenden som Takahashi gjorde i sitt senaste verk, The Xbox 360 Uncloaked.

Neil Thompson hävdar att Takahashis påståenden har varit helt felaktigta och att en bärbar enhet av det slaget som Takahashi vill uttrycka inte ens är i åtanke hos Microsoft.

"We’re not even thinking about that at the moment. Handhelds, in the way you would think about a handheld like a PSP? No." säger han i en intervju.

Thompson påpekar vidare att företaget istället planerar att förstärka sitt fotfäste i den mobila marknaden.

"...a really good opportunity to capitalise on the hundreds of millions handsets that are out there, and give people a chance to connect that with other entertainment experiences." antyder Neil Thompson om den mobila marknaden.

Om vi ska lita på Neil Thompson lär vi alltså inte se en bärbar enhet ifrån Microsoft på ett tag. Åtminstone inte en enhet som är redo att konkurera med likar såsom Nintendos DS och Sonys PSP.

Ingen bärbar Xbox?
Ingen bärbar Xbox?


Loading next content