Svenska
Gamereactor
nyheter
Dead by Daylight

Ikväll anländer Alan Wake till Dead by Daylight

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var i början av året som Behaviour Interactive utannonserade att spelvärldens allra mest älskade författare, Alan Wake, skulle släppas som en spelbar överlevare till det asymmetriska skräckspelet. Nu har flera veckor gått och det har blivit dags för oss att damma av ficklampan, för ikväll är det nämligen dags för Alan Wake att ge sig in i entitetens rike, tillsammans med Leon S. Kennedy, Nicolas Cage, Ellen Ripley och alla andra karaktärer för att (förhoppningsvis) överleva alla blodtörstiga mördare.

I samma veva som Alan Wake släpps så kommer även en del justeringar att appliceras till spelet. Bland annat kommer The Onryō (Sadako), The Blight och The Hillbilly att genomgå några förändringar för att göra spelupplevelsen ännu bättre. Dessutom kan progressionen på en generator numera bara förhindras upp till åtta gånger av mördaren. Möjligheten att vakta tre stycken generatorer kommer med andra ord vara ett minne blott.

Dead by Daylight
Kommer du testa?

Relaterade texter

6
Dead by DaylightScore

Dead by Daylight

RECENSION. Skrivet av Mike Holmes, GR EU

R E W I N D ! Behaviours multiplayerspel har förbättrats, polerats samt expanderats rätt rejält sedan premiären, här är vår uppdaterade recension...Loading next content