Svenska
Gamereactor
filmrecensioner
I am Groot (Disney+)

I am Groot (Disney+)

I am Groot, I am Groot? I am Groot! I am Groot+, I am Groot - I am Groot. I... am Groot? I am Groot...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

I am Groot, I am Groot. I am Groot. I am Groot! I am Groot, I am Groot. I am Groot. I am Groot! I - am Groot, I am Groot, I Am Groot. I am... Groot? Groot. I am Groot. I am Groot. I - am - Groot. I am Groot. I am Groot...? I am. Groot. (I am Groot.) I am Groot; I am Groot, I am Groot. Groot? I am. I am Groot... I am Groot! I am Groot. I, am Groot. I am Groot, I am Groot+, I. Am. Groot. I am Groot. I am Groot. I... am Groot.

HQ

I am Groot, I Am Groot. I am... Groot. I - am Groot. I am Groot. I am Groot. I am Groot..? I am Groot. I? Am! Groot. I am Groot. I am Groot: I am. Groot, I am Groot. I AM GROOT! I am Groot... I. Am Groot! I am. Groot. I, am Groot. I am Groot, I am Groot+, I. Am. Groot. I am Groot. I am Groot. I... am Groot. I am Groot... I am? Groot? I am... Groot... I am Groot. I! Am Groot. I! Am Groot? I... am Groot. I am Groot. I am GROOT! I AM GROOT! I AM GROOT! I AM... Groot. I am... Groot. I am. Groot. I am (I am Groot) Groot. I am Groot. I am Groot. I am Groot...

I am Groot (Disney+)
I am Groot.

Ok, ok, jag ska vara mer allvarlig här. Världens skönaste träd är tillbaka i TV-format och denna gång lanseras Groots miniäventyr som små vinjetter som all kretsar kring mini-Groot och alla söta äventyr han är med om. Det är helt datoranimerat och i ytterst kort format, där varje "episod" är runt 4 minuter långt. Med andra ord har I am Groot mer gemensamt med Pixar-myset Dug Days än vad det egentligen har med Marvels övriga TV-katalog att göra, vilket är helt ok som ett litet tidsfördriv. Varken mer eller mindre. Det rör sig inte om någon slags pusselbit i det rådande multiversekonceptet eller någon nödvändig karaktärsutveckling för allas älskade favoritväxt: det är en sockersöt distraktion mer än något annat.

Det finns inget här som behöver kopplas till den nuvarande Marvel-fasen, det är bara lill-Groot som gör det lill-Groot är bäst på: bus och lek. Barnen där hemma lär förmodligen älska, medan de lite äldre i hushållet inte lär hämta särskilt mycket här. Det är 20 minuters oförarglig Groot-flams för hela familjen. För min del hade den gärna fått vara lite mer elak än vad den egentligen är, men sketcherna fångar mini-Groots karaktär på ett lekfullt vis. I en av sketcherna leker han Gullivers Resor, medan han slåss mot ett orörligt bonsaiträd i ett annat och alla kortfilmer fångar olika sidor av baby-Groots sprudlande personlighet och mer än så behöver man i slutändan inte förvänta sig av denna gulliga lilla sketchshow.
I am Groot.

Detta är en annons:
06 Gamereactor Sverige
6 / 10
+
I am Groot!
overall score
Detta är Gamereactor-nätverkets medelbetyg Du kan sätta ditt eget betyg genom att klicka här

Relaterade texter

4
I am Groot (Disney+)

I am Groot (Disney+)

FILMRECENSION. Skrivet av André Lamartine

I am Groot, I am Groot? I am Groot! I am Groot+, I am Groot - I am Groot. I... am Groot? I am Groot...



Loading next content