Svenska
Gamereactor
nyheter
Deadpool & Wolverine

Hugh Jackman visar upp sin välsvarvade Deadpool 3-kropp

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den nu 55 år gamla Hugh Jackman har tränat hårt och knaprat rejält med kalorier inför inspelningen av Deadpool 3 där skådespelaren som bekant återigen porträtterar Wolverine. Detta trots att han efter Logan uttryckte att han nu var pensionerad från rollen och inte ämnade att återvända, ord han nu fått äta upp och i ett klipp på Instagram visar han nu upp sin vältränade kropp.

Frukten av hårt arbete, om vi ska tro honom själv och hans påstående att han gjorde allt arbete "på det gamla hårda viset", något som gissningsvis är en sanning med viss modifikation. För även om han enträget påstått sig aldrig ha brukat steroider inför rollen så är det många som finner det lite svårt att tro. Hur som så är han återigen tillbaka i form och redo att fortsätta inspelningen av Deadpool 3 efter att strejken i Hollywood fått ett slut.

Vad tror du om Jackmans träningsregim, stämmer det han påstår och ser du fram emot Deadpool 3?

Deadpool & Wolverine
Wolveroid.

Relaterade texter

1
Deadpool 3-inspelningen är nu helt klar

Deadpool 3-inspelningen är nu helt klar

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Ryan Reynolds har delat med sig av flera bilder från inspelningen av Deadpool 3, vilket fick oss att tro att filmen verkade vara på gång igen efter att ha lagts på is...Loading next content