Svenska
Gamereactor
nyheter
Horizon Call of the Mountain

Horizon Call of the Mountain ser läckert ut i ny trailer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Horizon Forbidden West hade inte ens lanserats när Guerrilla och Firesprite utannonserade Horizon Call of the Mountain i januari. Detta gjordes med en teaser-trailer, med tanke på att spelet kommer till Playstation VR2, och det verkar som att utvecklarna lärt sin läxa efter klagomålen kring Killzone 2-trailern som hade förrenderad grafik.

Som väntat fick vi se mer av Horizon Call of the Mountain under nattens Sony-stream, och några av klippen i trailern är betydligt snyggare versioner av dem från den första. Utöver detta får vi veta att huvudpersonen heter Ryas och är en före detta Shadow Carja-krigare som hoppas bli förlåten för gamla synder genom att eliminera ett mystiskt hot. Det innebär att vi kan se fram emot att slåss med välkända vapen mot robotdinosaurier, klättring med mera med både gamla (inklusive Aloy) och nya bekantskaper.

Om detta låter lite för intensivt är det också möjligt att bara njuta av världen med några små actionfyllda överraskningar i läget som heter The River Ride. Utvecklarna säger att den här bland annat kommer att fungera som ett bra sätt att introducera nya spelare till virtual reality.

HQ
Horizon Call of the Mountain

Relaterade texter

8
Horizon: Call of the MountainScore

Horizon: Call of the Mountain

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Sonys största lanseringstitel till Playstation VR2 låter oss utforska delar av Carja Sundom i rollen som nya huvudpersonen Ryas och Hegevall har testat...



Loading next content