Svenska
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy verkar ha fått en bra start till PS4 och Xbox One

69 miljoner spindlar har redan besegrats och de imponerande siffrorna skvallrar om ytterligare en försäljningssuccé...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För tio dagar sedan släpptes Hogwarts Legacy äntligen till Playstation 4 och Xbox One, så att spelare med hårdvara från föregående generation kan få påbörja sin egen magiska resa genom J.K. Rowlings underbara värld.

Och det verkar som om en hel del trollkarlar och häxor gjort just detta, att döma utifrån en tweet med lite statistik som delats av det officiella kontot för Hogwarts Legacy. Även om siffrorna inte avslöjar hur mycket som sålts, är det uppenbart att det är mycket. Om alla spelare har lirat i genomsnitt tio timmar (en någorlunda kvalificerad gissning) betyder det att nästan två miljoner människor för närvarande besöker Hogwarts med sin Playstation 4 eller Xbox One.

En Switch-version kommer i november, så vi förväntar oss att den galopperande succén för Hogwarts Legacy kommer fortsätta under resten av 2023, och förmodligen långt in i framtiden också om det så småningom utökas med lite bra DLC.

Hogwarts Legacy

Relaterade texter

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Nästan två år senare än det ursprungligen var tänkt, är det nu dags att få prova på livet som Hogwarts-student. Är detta den definitiva Harry Potter-simulatorn? Slytherin-fantasten Mäki har recenserat...



Loading next content