Svenska
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy stödjer inte sparfiler mellan formaten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Hogwarts Legacy tillåter inte att sparfiler flyttas mellan olika plattformar, något WB Games Support bekräftat i ett Twitter-inlägg De nämner dock att du kan koppla ihop två format till ditt konto för att få både troféer och Achievements.

Det kommer även finnas många alternativ för att spara dina framsteg i Hogwarts Legacy, till exempel fyra separata karaktärer. Var och en av dessa ger dig fem platser för automatiskt sparande och tio platser för manuellt. Att det är just fyra beror såklart på att du ska kunna skapa en ur varje hus.

Vi tycker det borde ha varit möjligt flytta sparfiler från Switch, Playstation 4 eller Xbox One till de nyare formaten, men det är såklart inget jätteproblem, även om det kan vara trist att lämna en sparfil man lagt ner mycket tid på bakom sig. Påverkar detta dig på något sätt?

Hogwarts Legacy

Relaterade texter

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Nästan två år senare än det ursprungligen var tänkt, är det nu dags att få prova på livet som Hogwarts-student. Är detta den definitiva Harry Potter-simulatorn? Slytherin-fantasten Mäki har recenserat...



Loading next content