Svenska
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy jämförs med filmerna i en ny video

Kolla in det fantastiska arbetet med den digitala versionen av Hogwarts från Avalanche Software i det just lanserade äventyret...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

Ett Hogwarts-spel i en öppen värld har varit i stort sett alla Harry Potter-fans högsta önskan i över två decennier. Och idag är det äntligen dags att uppleva detta för alla de lyckliga trollkarlar och häxor som förbeställt Deluxe Edition av Hogwarts Legacy.

Vi har redan berättat att detta är ett fantastiskt spel i vår recension, men om du verkligen vill ha en bra titt på hur mycket ansträngning och kärlek som lagts ner på att skapa den digitala versionen av Hogwarts, bör du kolla in videon nedan från ElAnalistaDeBits. Det är en jämförelse av kända Harry Potter-filmplatser, kontra hur de ser ut i spelet.

Och kom ihåg att den här gången är allting sammankopplat i en öppen värld, något som filmskaparna aldrig behövde oroa sig för. Spana in det uppriktigt sagt ganska fantastiska resultatet nedan.

Hogwarts Legacy

Relaterade texter

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Nästan två år senare än det ursprungligen var tänkt, är det nu dags att få prova på livet som Hogwarts-student. Är detta den definitiva Harry Potter-simulatorn? Slytherin-fantasten Mäki har recenserat...



Loading next content