Svenska
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy får en massiv uppdatering

Massor av buggar har fixats til samt att prestandan förbättrats till både PC och konsol. Vi har hela listan att bjuda på...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Hogwarts Legacy fortsätter vara otroligt populärt, något som vi tycker känns välförtjänt. Inte bara för att det är ett bra spel som även nyttjar Harry Potter-temat på ett fenomenalt sätt, det är dessutom något så ovanligt som ett storspel i en öppen värld som släpptes nästan buggfritt.

Men några smärre problem fanns det ändå vid lanseringen. Lyckligtvis fortsätter utvecklarna finslipa upplevelsen och nu har en rejäl uppdatering släppts. Du kan läsa samtliga patch notes på denna länk till alla tre format, och det handlar framför allt om buggfixar till problem användare rapporterat in men även om en del åtgärder som förbättrar Hogwarts Legacys prestanda.

Hur lång tid har du själv spenderat med äventyret hittills? Och om du inte kommit igång ännu men är sugen, så tycker vi att du ska kolla in vår guide för att komma igång på bästa sätt.

Hogwarts Legacy

Relaterade texter

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Nästan två år senare än det ursprungligen var tänkt, är det nu dags att få prova på livet som Hogwarts-student. Är detta den definitiva Harry Potter-simulatorn? Slytherin-fantasten Mäki har recenserat...



Loading next content