Svenska
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy får en filmisk introduktionstrailer

Nu är det mindre än en månad kvar tills vi får chansen att uppleva Harry Potters underbara värld på ett helt nytt sätt...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den 10 februari är det äntligen dags att återvända till J.K. Rowlings underbara trollkarlsvärld i den mest spännande produkten i universumet sedan premiären av den första filmen Harry Potter och de vises sten. Vi talar förstås om Hogwarts Legacy, som låter dig bli en elev i ett av Hogwarts fyra hus och delta i ett enormt äventyr.

Nu har vi fått en filmisk trailer (dessa har blivit allt vanligare på sistone, tycker du inte?) om det som komma skall, där vi får följa en uggla genom de ikoniska platserna i den världsberömda skolan. Vi får dessutom träffa några bekanta ansikten som Professor Weasley och Nästan Huvudlöse Nick samt kika på några av de utmaningar vi kommer ställas inför.

Från och med idag kommer det också köras något som kallas Wizarding Wednesdays där du kan vinna priser som ett besök till The Wizarding World of Harry Potter i Los Angeles eller Orlando. Surfa över hit för att delta och glöm inte kolla in trailern nedan.

HQ
Hogwarts Legacy

Relaterade texter

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Nästan två år senare än det ursprungligen var tänkt, är det nu dags att få prova på livet som Hogwarts-student. Är detta den definitiva Harry Potter-simulatorn? Slytherin-fantasten Mäki har recenserat...



Loading next content