Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Hjälp oss att testa våra CS:GO-servrar idag 14:00, vinn 1000 kronor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Som du kanske har sett tidigare har vi kontinuerligt kört turneringar i Counter-Strike: Global Offensive på Gamereactor, som äger rum på våra egna servrar. Nu har några uppgraderingar, ombildningar och tekniskt underhåll gjorts och vi kommer att behöva testa "i skala" allteftersom terminologin går.

HQ

Vi behöver därför din hjälp. Och vi behöver det snabbt. Idag den 16 september kl 14 kör vi ett test på våra servrar, som du kan komma åt via vår turneringssida direkt här.

Du registrerar dig på sajten innan provstart, och via länken ovan förklaras exakt hur du deltar (det är en lång historia, men den korta och den långa historien är att du antingen kan delta ensam, där du matchas med någon annan, eller med en vän).

Testturneringen kommer att vara en "last man standing"-affär, och det betyder att det sista laget kvar vinner 1000 kronor.

Vi hoppas att vi ses idag kl 14, antingen ensam eller med en vän! Behöver du mer information kan du också komma förbi vår Discord, där det finns gott om konkret information att hämta.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content