Svenska
Gamereactor
nyheter
Hi-Fi Rush

Hi-Fi Rush sålde bättre än Forspoken till Steam under premiärveckan

Trots att Tango Gameworks senaste äventyr finns tillgängligt med Game Pass och hade en smyglansering verkar det ha fått en bra start...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

De tre största spelsläppen förra veckan var Dead Space Remake, Forspoken och Hi-Fi Rush. Sistnämnda är intressant eftersom vi inte visste (officiellt, det fanns rykten) om dess existens förrän det plötsligt utannonserades och släpptes den 25 januari.

Det visar sig nu att det inte alls skadade spelet att inte vara hypat i förväg. Tvärtom faktiskt. SteamDB har sammanfattat de tio mest sålda produkterna på Valves plattform förra veckan, och det visar sig att trots att Hi-Fi Rush (plats åtta) ingår med Game Pass, så sålde det faktiskt klart bättre Square Enix mycket hypade och massiva japanska rollspel Forspoken (som inte ens kom in på topp 10). För att göra det hela ännu mer imponerande mäter SteamDB intäkter, och eftersom Hi-Fi Rush är en produkt för 30 dollar medan Forspoken kostar 70 dollar - visar detta att skillnaden i enheter är ännu mycket större.

Så hur gick det med Dead Space Remake då? Jo, det presterade bäst av trojkan och hamnade på plats tre på listan. Vi har faktiskt recensioner av alla dessa tre spel hos oss, och du kan läsa dem här; Dead Space Remake-recensionen, Forspoken-recensionen och Hi-Fi Rush-recensionen.

Spelar du något av dessa tre spel just nu?

HQ
Hi-Fi Rush

Tack Game Infinitus

Relaterade texter

Hi-Fi RushScore

Hi-Fi Rush

RECENSION. Skrivet av Måns Lindman

Måns har greppat dödsguran och taktfast spöat robotar i överraskningen Hi-Fi Rush..



Loading next content