Svenska
Gamereactor
nyheter
Microsoft Flight Simulator
AKTUELLT: Gamescom 2022-täckning

Helikoptrar och segelflygplan till Microsoft Flight Simulator

Under Gamescom har Microsoft utannonserat nytt innehåll i form av snyggare tyska städer, fler flygplan och även nya typer av flygfordon...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under pågående Gamescom har Microsoft utannonserat något de kallar för 40th Anniversary Update till Microsoft Flight Simulator, detta eftersom första spelet i serien lanserades i november 1982, så det är 40-årsjubileum snart. Uppdateringen ska släppas gratis till PC, Xbox Series S/X och Game Pass, där sistnämnda betyder att allt även finns tillgängligt för er som spelar streamat.

I och med detta kan vi se fram emot en "photogrammetric review" av fem tyska städer: Köln (hemvist för Gamescom), Hannover, Dortmund, Bonn och Düsseldorf. Faktum är att patchen med denna City Update 1 finns tillgänglig för nedladdning redan nu.

Vi kan även se fram emot segelflygplan och helikoptrar i spelet, något som utvecklarna äger hör till de mest efterfrågade funktionerna från communityt. Förutom nya uppdrag och flygplatser kommer det naturligtvis även läggas till nya klassiska flygplan, som Wright Flyer från 1903 (japp, bröderna Wrights plan), Curtiss JN-4 Jenny från 1915, Grumman G-21 A Goose och den berömda Hughes H-4 Hercules, mer känd som Spruce Goose.

Uppdateringen för städerna är som sagt redan live, men resten av innehållet är planerat att landa i spelet den 11 november.

Microsoft Flight Simulator
Microsoft Flight SimulatorMicrosoft Flight Simulator
Microsoft Flight SimulatorMicrosoft Flight Simulator

Relaterade texter

Microsoft Flight SimulatorScore

Microsoft Flight Simulator

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

Adam svävar bland molnen i Microsoft Flight Simulator och är efter en dryg månad (totalt) bakom flygspakarna redo att dela ut sitt betyg...Loading next content