Svenska
Gamereactor
nyheter
Fuser

Harmonix drar ur pluggen för DJ-spelet Fuser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

De en gång så respekterade utvecklarna på Harmonix, som revolutionerade spelvärlden med plastgitarrer och Guitar Hero i mitten på 00-talet, och sedan gick vidare till att evolutionera med ännu fler plastinstrument och Rockband och... Ja, vad hände sen? Spelare världen över tröttnade oundvikligen, och hivade in sina plastgrunkor i garderoben. Allt medan Harmonix kämpade febrilt för att identifiera nästa stora fluga.

Senaste försöket att skapa trender stavades Fuser, en enligt Petters recension
halvkass mash-up-simulator från 2020 där man lekte virtuell DJ. På grund av bristfällig försäljning och dyra rättigheter är det dock slutlirat nu. Den 19e december dras pluggen slutgiltigt ur. Det innebär att både spelet och dess DLC helt att kommer försvinna från samtliga online-butiker. Om du redan har, eller tänker köpa spelet innan dess, kommer du däremot fortfarande ha tillgång till dessa även efter den 19e - dock utan onlinefunktionalitet.

Fuser
Spelar du fortfarande Fuser?

Relaterade texter

1
FuserScore

Fuser

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Skaparna av Guitar Hero samt Rock Band återvänder med en mash up-simulator och Hegevall har delat ut betyg...

0
Allt du behöver veta om Harmonix Fuser

Allt du behöver veta om Harmonix Fuser

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Om du inte visste det, kommer utvecklaren Harmonix snart att återvända till den genre de hjälpte till att etablera. Ja, om du saknar DJ Hero, kommer du mest troligt att...



Loading next content