Svenska
Gamereactor
hårdvarurecensioner

Deadpool's Head

Hasbros senaste samlarpryl är en rolig sak som framkallat ordentliga skrattsalvor den senaste veckan här på Gamereactor-redaktionen...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Den senaste samlarprylen ur Marvel Legends-serien, från leksaksjätten Hasbro, stavas Deadpool's Head och den är ämnad för den vuxna Deadpool-älskaren, av ett par olika anledningar. Dels för att Pool säger en hel del "barnförbjudna" saker men även eftersom den fungerar bäst tillsammans med en gratisapp. Jag packade upp den för en dryg vecka sen och har tramsat på ganska mycket med Deadpool's Head som jag här tänkte betygsätta.

HQ

Designmässigt är Deadpool's Head klockren. Huvudet är i det närmaste perfekt sett till hur Pool ser ut i både serier samt i Fox filmer, tygmaterialet och tyngden i skallen i sig är väldigt trevligt och det går att göra en hel del bisarra saker som att iscensätta diverse pranks med huvudet, om man nyttjar den tjusigt formgivna appen som laddas hem på någon ynka minut. Det går bland annat att ställa in skallen i exempelvis kylskåpet och ställa in så att han vrålar "CHIMICHANGAAAAAS!" för allt vad plasthalsen håller för när någon ovetande öppnar dörren.

Deadpool's Head
Hakan rör sig, kindbenen, ögonen, ögonbrynen, nacken och munnen.

Deadpool's Head kan häva ur sig över 600 stycken olika fraser och variationen är mycket god. Wade pratar mer än gärna om hur han förlorade sin kropp när han råkade reta upp Logan, eller om hur armarna rök när han räddade sin kompis undan en hammarhaj. Han kallar mig gärna för Bob, beskriver mig som pinsam om jag lekar med honom för mycket och påpekar att jag måste vara väldigt ensam och ynklig med tanke på hur jag precis köpt ett talande huvud, som min ende kompis. Roligt, är det. Samma fräcka 4:e-väggen-komik som i serieblaskorna samt i Ryan Reynolds filmer.

Det är dock inte herr Reynolds som gjort rösten till detta huvud då det mest troligt hade blivit alldeles, alldeles för kostsamt. Istället är det spelröst-veteranen Nolan North som lånat ut sin vackra stämma till Pool (precis som han gjorde i Deadpool: The Game) och det tycker jag fungerar minst lika bra som om det hade varit film-Pool (Reynolds) bakom mikrofonen. Nolans röst känns kanske till och med mer Deadpool för mig, än någon annans, och han hamnar samtidigt väldigt nära Ryans insats i filmerna sett till frasering, tonalitet och hur han uttalar vissa ord.

Detta är en annons:
Deadpool's Head
Mycket rolig och snygg grej att ställa i nördhyllan.

Deadpool's Head drivs på fyra stycken 1,5V-batterier och synkas till mobiltelefonen via Bluetooth. Allt detta fungerar ypperligt och jag har haft noll bekymmer med mitt huvud som roat mig, kollegorna och framförallt min femårige son (även fast han såklart inte begriper ett endaste ord) mer än vad jag först hade gissat på. Nu är ju 1500 kronor för ett plasthuvud ganska mycket pengar men jämfört med mycket annat från Marvel Legends anser jag detta vara inte bara prisvärt, utan en klockren samlarpryl att ställa på nördhyllan (eller i kylskåpet).

08 Gamereactor Sverige
8 / 10
+
Klockren design, välbyggd, tung, 600+ olika fraser, klockren röst, snygg och enkel app som fungerar smidigt
-
Själva foten (kragen) känns lite plastig
overall score
Detta är Gamereactor-nätverkets medelbetyg Du kan sätta ditt eget betyg genom att klicka här

Relaterade texter

4
Deadpool's Head

Deadpool's Head

HÅRDVARURECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Hasbros senaste samlarpryl är en rolig sak som framkallat ordentliga skrattsalvor den senaste veckan här på Gamereactor-redaktionen...



Loading next content