Svenska
Gamereactor
nyheter
Counter-Strike: Global Offensive

Här är vinnaren av vår HyperX 20th Anniversary-turnering

Counter-Strike: Global Offensive-evenemanget avslutades nyligen och en stolt vinnare har nu kunnat koras...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nyligen samarbetade vi med HyperX för att anordna en Counter-Strike: Global Offensive-turnering för att uppmärksamma 20 år för speltillbehörstillverkaren. I vår turnering bad vi spelare från hela Norden anmäla sig som duos för att tävla om chansen att vinna inte bara ett HyperX-prispaket (inklusive Cloud Wireless-headsets, Alloy Origins-keyboards, Pulsefire-möss med mera), utan även 1000 euro som skulle delas mellan det vinnande paret. När turneringen nu är avslutad har vi ett vinnande lag att fira och lyfta fram.

Efter att ha tävlat i fem separata spelomgångar, från gruppstadiet hela vägen till den stora finalen, var det GG.Lastdance som gick hela vägen och tog hem lejonparten av vinsten. När det gäller vad paret belönades med så ingick det alltså 1000 euro och två paket med HyperX-utrustning (Cloud Alpha Wireless-headset, Alloy Origins 65-tangentbord, Pulsefire Haste Black-mus och Pulsefire Mat L-musmatta).

De andraplacerade Dog Players föll vid det sista hindret, men gjorde ändå en imponerande insats, och liksom den tredjeplacerade Doktor fick de ett Cloud II Wireless-headset, Alloy Origins 60, Pulsefire Haste Black-mus och Pulsefire Mat L-musmatta för sina ansträngningar. Användaren sabrikosen vann priset vi lottade ut bland de 100 första som anmälde sig.

Om du vill se all action som utspelade sig, kan du hitta genomgångar för varje enskild match i ligakategorin i vår videosektion, men du kan också se finalen mellan GG.Lastdance och Dog Players nedan.

HQ
Counter-Strike: Global Offensive

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content