Svenska
Gamereactor
lifestyle

Här är varför Gwyneth Paltrow-rättegången utvecklas till ett meme

Skådespelerskan dök upp i domstolen nyligen över en incident som ägde rum 2016.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Gwyneth Paltrow är ofta i nyheterna av några ganska udda skäl. Oavsett om det är det senaste vaginaluktande ljuset hon släpper eller en ny dokumentär om hur man låser upp all vår hjärnkraft, verkar det som om hon alltid gör något konstigt.

Hennes senaste bedrift tar henne till rättssalen, där hon anklagas för att ha orsakat en skidkollision som lämnade en då 70-årig man med en hjärnskada och fyra brutna revben. Det här är ganska tungt material som går in, men rättegången har officiellt övergått till ett meme, med Paltrow och andra som säger några roliga och löjliga saker.

Paltrow, till exempel, avslöjade sin förlust från olyckan, hävdar att hon "förlorade en halv dag skidåkning." Även i klipp som publicerats på Twitter verkar det som att åklagaren är det stora fanet av Paltrow när hon komplimangerar skådespelerskans klackar, längd och inställning till dricks.

Detta är en annons:

Ta en titt på några av klippen och se själv hur mycket av en komedi-sketch den här rättegången har blivit. Oavsett resultatet har vi åtminstone alla fått oss ett gott skratt åt denna vansinniga strävan efter rättvisa.

Här är varför Gwyneth Paltrow-rättegången utvecklas till ett meme
Detta är en annons:


Loading next content